lunedì 22 giugno 2009

El geato che no se desfa

Certo che però i e pensa proprio tutte ...
I è stati boni de isoear na proteina de un pesce artico, e sintetizzarla artificialmente tramite fermentazione de un lievito OGM.
Par farghine cossa ? Par essar messa tra i ingredienti del geato, che ha na caratteristica particoeare, quel de no desfarse, de no sciogliarse.

Sti signori che ha proposto l'introduzion in europa de sto orrore i fa parte dea multinazionale Unilever, che i "produce" (come che NO ME PIASE sto verbo) i geati Magnum, Algida, Eldorado e Carte d'or etc etc.
Chiaramente a commission europea l'ha dat l'OK a sto ibrido. Co na bea mandoea intascada da qualche corrotto. Visto che, disonseo chiaramente, el consumatore finale a paroea OGM no piase massa.
Anca se, sti furbi, i ha el permesso de NON etichettarlo come OGM.

Quindi diventarà normale un luglio comprar un geato de matina, e nonostante i 30 gradi de temperatura, aea sera el geato sarà ancora integro...

No podon pì fidarse de gnent ... a sto punto tant val ciorse na geatiera e rangiarse...

Fonte dea notizia qua:

http://www.autodifesalimentare.it/blog/conservanti-additivi-affini/ogm-nascosti-nei-gelati-cono-ogm-che-non-si-scioglie/

Nessun commento:

Posta un commento

Se vè qualcossa da dir ... prego ...